فاسد شدن محصولات آردی
فاسد شدن محصولات آردی
پختن شیرینیها و فرآوردههای آردی ، الزاما همه اسپور باکتریها را نمیکشد. بخش وسط قطعه نان فقط گرمای 100- 96 درجه سانتیگراد دریافت میکند. ممکن است در نان ، اسپور باسیلوسها شروع به رشد کنند و موجب تجزیه لزج نان شوند که آن را نان لزج میگویند. این لزج شدن را میتوان با اسیدی کردن خمیر قبل از پختن با سرکه یا اسید استیک یا اسید سیتریک ، متوقف ساخت.
فاسد شدن ناشی از کپکها ، دشواری دیگری در صنایع نانوایی است. کپکها در حین پختن نان میمیرند. گاهی پروپیونات از سدیم یا کلسیم را به خمیر میافزایند تا از رشد کپکها جلوگیری کنند. نانهای خامهای در هوای گرم آلوده میشوند و در فصول گرم ، باید از پختن این قبیل شیرینیها ، خودداری گردد.
+ نوشته شده در سه شنبه بیست و هشتم مهر ۱۳۸۸ ساعت 11:1 توسط مهندس کمالی
|
وبلاگ دهکده صنایع غذایی با بیش از 8 سال سابقه فعالیت این افتخار را دارد که جز وبلاگ های برتر در این حوزه باشد. خدماتی از قبیل انجام پروژه های صنایع غذایی،دانلود مقاله از ساینس دایرکت و دیگر ژورنال های علمی،و مشاوره تخصصی به صاحبان صنایع محترم و دانشجویان عزیز، و همینطور ترجمه مقالات تخصصی در کوتاه ترین زمان ممکن در این وبلاگ صورت می پذیرد،امید است رضایت شما دوست عزیز را به دنبال داشته باشد.با تشکر از حضور و همراهی شما.