حرارتدهي به روش اُهميك با كمك مقاومت الكتريكي غذا در صنايع غذايي
حرارتدهي به روش اُهميك با كمك مقاومت الكتريكي غذا در صنايع غذايي
كنسرو سازي با برق
جام جم آنلاين: از مواد غذايي كنسرو شده تا چه حدي استفاده ميكنيد؟ حتما يادتان نرفته در طي سفرهايي كه نميخواستيد به خاطر انواع و اقسام بيماريهاي فصل تابستان از رستورانهاي وسط راه غذا تهيه كنيد، اين كنسروها به داد شما رسيدهاند.

خيلي مواقع هم پيش ميآيد كه شما با كلي زحمت و تلاش يك غذاي خوشمزه پختهايد، اما كوچكترين فرزندتان بهانهگيري ميكند و غذاي ديگري ميخواهد، آنوقت است كه اين كنسروها راهگشا هستند. البته همه ما سعي ميكنيم دقت كنيم تا كنسروهايي بدون مواد نگهدارنده مصرف كنيم.
منبع : دانشجویان دانشگاه آزاد شهرا
+ نوشته شده در یکشنبه نوزدهم مهر ۱۳۸۸ ساعت 5:47 توسط مهندس کمالی
|
وبلاگ دهکده صنایع غذایی با بیش از 8 سال سابقه فعالیت این افتخار را دارد که جز وبلاگ های برتر در این حوزه باشد. خدماتی از قبیل انجام پروژه های صنایع غذایی،دانلود مقاله از ساینس دایرکت و دیگر ژورنال های علمی،و مشاوره تخصصی به صاحبان صنایع محترم و دانشجویان عزیز، و همینطور ترجمه مقالات تخصصی در کوتاه ترین زمان ممکن در این وبلاگ صورت می پذیرد،امید است رضایت شما دوست عزیز را به دنبال داشته باشد.با تشکر از حضور و همراهی شما.