حرارت‌دهي به روش اُهميك با كمك مقاومت الكتريكي غذا در صنايع غذايي‌
كنسرو سازي با برق‌
 
 
جام جم آنلاين: از مواد غذايي كنسرو شده تا چه حدي استفاده مي‌كنيد؟ حتما يادتان نرفته در طي سفر‌هايي كه نمي‌خواستيد به خاطر انواع و اقسام بيماري‌هاي فصل تابستان از رستوران‌هاي وسط راه غذا تهيه كنيد، اين كنسرو‌ها به داد شما رسيده‌اند.
 
 
خيلي مواقع هم پيش مي‌آيد كه شما با كلي زحمت و تلاش يك غذاي خوشمزه پخته‌ايد، اما كوچك‌ترين فرزندتان بهانه‌گيري مي‌كند و غذاي ديگري مي‌خواهد، آن‌وقت است كه اين كنسرو‌ها راهگشا هستند. البته همه ما سعي مي‌كنيم دقت كنيم تا كنسرو‌هايي بدون مواد نگهدارنده مصرف كنيم.
منبع : دانشجویان دانشگاه آزاد شهرا